Levenslange garantie op uw olieverf schilderij!

Johannes Vermeer kopie schilderijen

Schilderijen Vermeer

Johannes (jan) Vermeer (gedoopt Delft, 31 oktober 1632 - begraven aldaar, 15 december 1675) is een van de beroemdste Nederlandse kunstschilders uit de Gouden Eeuw. Hij wordt de Sfinx van Delft genoemd, raadselachtig vanwege de onnavolgbare kleurstelling en het verbijsterende lichtgehalte. Vermeers schilderijen onderscheiden zich door een subtiel kleurgebruik en een ideale ordening.

Vermeer Schilderijen

Het is niet verwonderlijk dat door de ruimtelijke illusie die hierdoor ontstaat Vermeer van oudsher is geprezen als een van de grootste Nederlandse schilders uit de zeventiende eeuw. Zijn voornaam wordt ook wel geschreven als 'Jan' en dient als zodanig niet te worden verward met zijn tijdgenoot, de veel minder bekende Haarlemse landschapsschilder Jan Vermeer (1628-1691).

Johanes Vermeer Olieverf Schilderijen

Van het leven van de op 31. Oktober 1632 in Delft geboren Vermeer is niet heel veel bekend, behalve dat zijn vader zijdewever, kunsthandelaar en herbergier was. En dat hij in 1650 trouwde met Catharina Bolens en in dat jaar ook werd toegelaten tot het Sint Lukasgilde.

Johannes Vermeer van Delft stierf op 15 december 1675. Naast Van Gogh en Rembrandt behoort hij tot de belangrijkste Nederlandse kunstschilders.

Wij geven gratis Kunstadvies

Bent u op zoek naar Vermeer schilderijen, maar weet niet goed wat de mogelijkheden zijn? Kunstadviseur Jiffrin kan u adviseren aangaande stijl formaat en lijsten. Ons team gaat graag op zoek naar de verwezenlijking van uw wensen in iedere stijl van beroemde schilders en bekende kunstenaars.

Voor vragen kunt u ons bereiken op: 040-2870097 of info@beroemdeschilders.nl

 

Veel keus,niet duur,snelle levering,super tevreden,ik raad t iedereen aan!!!

- Maryanne - Bekijk