Schilderijen Kopen

Groot aanbod kunst kopen

Schilderijen kopen doet u bij kunst voor in huis, hier vindt u een uitgebreid aanbod van olieverf schilderijen te koop. Onze schilderijen zijn met de hand geschilderd met kwaliteits olieverf op canvas katoen of schilders linnen. Wij leveren de meest uiteenlopende schilderij stijlen van abstract modern tot schilderijen met abstracte vormen, figuratieve schilderijen van mensen, gezichten en veel meer, Maar ook pop art geïnspireerd op warhol of bijvoorbeeld bloemen schilderijen kunt u aanschaffen.

Informatie over onze prachtige schilderijen kopen

Een prachtig schilderij aan de muur maakt een ruimte pas echt af. De keuze aan schilderkunst die te koop staat op onze site is natuurlijk enorm. Ben je op zoek naar een olieverf schilderij op schilders canvas of heb je liever iets ludieks? Op gebied van schilder kunst lopen de prijzen ontzettend uiteen en hebben wij voor iedere portmonee een oplossing Je kunt op zoek gaan dat ene bijzondere werk als eyecatcher van die ene lege muur, maar ook met iets minder budget is er zeker iets moois te koop op onze website. Onze olieverf schilderijen zijn door erkende schilderkunstenaars handgeschilderde schilderijen. 

Het zijn echte kwaliteit schilderijen bestaande uit hoogwaardige olieverf en geschilderd op kwaliteits schilders canvas of linnen. De kues op welk doek geschilderd wordt laten wij door de kunstschilder bepalen. Door het gebruik van unieke reliëf structuren en diepe kleuren heeft elk schilderij een 3d-achtige uitstraling die diepte aan het werk geeft.

All onze olieverf schilderijen zijn vakkundig met de hand geschilderd. U kunt kiezen uit prachtige meerluiken maar ook uit één delige schilderijen en wij leveren ieder gewenst formaat omdat uw schilderij speciaal in opdracht geschilderd wordt. De categorien zijn ingedeeld in verschillende soorten van bijvoorbeeld figuratieve schilderijen, bloemen schilderijen, inspirerende schilderijen, abstract, afrika, mensen, steden, boeddha en stadsgezichten. Alle schilderijen zijn op de zijkanten doorgeschilderd en opgespannen op 5 x 7 cm dikke spielatten van museum kwaliteit.

Het juiste schilderij en het ideale formaat kopen

Een kunstwerk kopen kan flink lastig zijn omdat wij natuurlijk heel veel keus en mogelijkheden hebben. Volg bij het kiezen van een olieverf schilderij altijd je hart en je gevoel, het gaat er namelijk om dat jij het mooi vindt. Daarnaast moet het kunstwerk perfect bij het interieur passen en daarom hebben wij de mogelijkheid om ieder gewenst formaat te laten schilderen door onze geselecteerde kunstschilders.

Bij ons vindt u allerlei verschillende schilderijen met verschillende schildersstijlen, maar ook verschillende kunststromingen binnen ons uitgebreide assortiment schildeirjen te koop. Tevens bieden wij u ook de mogelijkheid schilderijen klant specifiek (custom made) of maatwerk schilderijen  met een 100% tevredenheidsgarantie.

Als je een echt olieverf schilderij aankoopt, kies je natuurlijk één die je prachtig vindt, maar bedenk ook waar je het schilderij gaat ophangen. Houd rekening met de grootte en de kleur van je muur. Natuurlijk leveren wij ieder gewenst formaat maar kijk eerst welk formaat het beste past. Je kunt bij ons schilderijen inclusief baklijst kopen die je dan direct aan de muur kunt hangen wij hebben diverse kleuren baklijsten.

Wij geven gratis Kunstadvies

Bent u op zoek naar schilderkunst maar weet niet goed wat de mogelijkheden van een schilderij te koop zijn? Kunstadviseur Jiffrin Lontho kan u diverse kunstwerken op locatie laten zien. Het aftasten van uw smaak in combinatie met stijl, kleur en formaat kan voor u een uitkomst zijn. Ons team gaat graag op zoek naar de verwezenlijking van uw wensen in iedere stijl moderne kunst schilderijen of abstract schilderij te koop.

Voor vragen kunt u ons bereiken op: 040-2870097 of info@beroemdeschilders.nl

BEKIJK ALLE SCHILDERIJEN

Levenslange garantie op uw olieverf schilderij!

Nu twee schilderijen via beroemdeschilders aangeschaft.
Beide exemplaren voldoen volledig aan onze volwachtingen.

- Anoniem - Bekijk