Bestelinformatie

Bestellen

Als u een schilderij mooi vindt en wilt kopen, gaat u eerst naar dat schilderij toe. Vervolgens klikt u op Bestel op de oranje balk. U krijgt via onze beveiligde verbinding een nieuw scherm met het bestelformulier die u kunt invullen. Uitleg over het bestellen staat onderaan het bestelformulier. Nadat u uw gegevens heeft ingevuld en de leveringswijze heeft geselecteerd klikt u op Plaats Bestelling. Uw bestelling wordt direct verwerkt en u ontvangt per email een bevestiging van uw aankoop.

Wijzigingen of annuleren

Voldoet het schilderij niet aan uw verwachtingen, kunt u het binnen 14 kalenderdagen aan ons retourneren.

Stuur in dit geval zo spoedig mogelijk een email naar: info@beroemdeschilders.nl met uw bestelgegevens, de naam van het schilderij en (als u niet per bank overboeking heeft betaald) uw bankgegevens. Verpak het schilderij zoals u hem ontvangen heeft. De koerier komt het schilderij bij u ophalen of u verstuurd het pakket zelf.

Het retourneren per koerier kost Euro 17,50. Nadat wij het schilderij terug hebben ontvangen, ontvangt u uw betaling terug op uw bankrekening. Ingeval van een rembourszending ontvangt u uw betaling terug, zodra wij de betaling van de koeriersdienst hebben ontvangen.

Levertijd van uw schilderij

Nadat u uw schilderij bij ons besteld heeft, krijgt u meteen een e-mail van Beroemde Schilders waarin wij uw bestelling bevestigen. De levertijd is afhankelijk van het schilderij en het formaat, maar meestal ligt de levertijd binnen 20 werkdagen. Indien er meer spoed (i.v.m. verjaardag/huwelijk etc.) met de levering geboden is, neemt u dan even telefonisch contact met ons op.

Levenslange garantie op uw olieverf schilderij!

Ben heel tevreden over uw bedrijf en ook over de klantvriendelijkheid

- Andries & Nicole - Bekijk