Retourneren

Omdat uw voldoening zeer belangrijk voor ons is, heeft u 14 dagen de tijd om uw schilderij te retourneren na ontvangst. Bent u niet tevreden dan krijgt u uw volledige aankoopbedrag terug.

Ook als u op voorhand een foto van ons heeft ontvangen van het schilderij, mag u het alsnog retourneren. Dit geldt niet voor portretten of op maat gemaakte bestellingen.

Ook kunt u het schilderij retourneren om te laten bewerken. Deze bewerkingen mogen niet conflicteren met de originele instructies die aan de kunstenaar zijn doorgegeven. Mocht het schilderij desondanks niet bevallen, dan laten wij kosteloos een nieuw schilderij voor u maken.

Alle schilderijen die geretourneerd worden dienen ongebruikt of in nieuwstaat te verkeren, liefst in originele verpakking. Tevens raden wij aan om uw pakket met een gerenommeerde koerier te versturen met track and trace mogelijkheid. Indien het pakket beschadigd of verloren is geraakt door toedoen van de koerier, geven wij GEEN teruggave van het aankoopbedrag bij het retourneren.

Indien u nog vragen heeft omtrent het retourneren, gelieve contact met ons op te nemen.

Beroemde Schilders retour tijdsbestek
Na het ontvangen van het schilderij, streven wij erna het aankoopbedrag binnen 5 tot 10 werkdagen te restitueren. Vaak zal het proces sneller gaan, we hebben echter tijd nodig om het schilderij te inspecteren. Zodra het aankoop bedrag is terug gestort, ontvangt u een bericht van ons.

Onze retour instructies
Indien u een schilderij wenst te retourneren, gelieve ons op voorhand per email: Info@beroemdeschilders.nl te contacteren.
Gelieve in uw email aan te geven: naam van het schilderij, reden van retour en contact gegevens.

Levenslange garantie op uw olieverf schilderij!

Ik ben zeer tevreden over het product en de correspondentie omtrent de status van de bestelling.

- Hennie - Bekijk