Schilderijenshop

De schilderijenshop van de Benelux

In onze schilderijenshop koop je makkelijk ieder gewenst olieverfschilderij online! We maken schilderkunst voor iedereen toegankelijk dankzij ons zeer uitgebreid assortiment en betaalbare prijzen . U kunt onze collectie kunt u ieder gewenst formaat bestellen omdat wij uw favoriete schilderij in opdracht geven bij onze geselecteerde pool van kunstschilders. Wij Bezorgen natuurlijk gratis in Nederland en België. Door onze ruime keuze en omdat wij handgeschilderde olieverfschilderijen van hoge kwaliteit leveren zijn wij de grootste online schilderijen winkel in de Benelux.

Hoe krijgt de schilderijen shop beroemdeschilders het voor elkaar om zulke voordelige en prachtige unieke schilderijen te verkopen, vraagt u zich af? Het antwoord is dat ik vroeger voor Philips in meerdere werelddelen heb gewoond en gewerkt en dat ik daar een netwerk van contacten heb gelegd met de schilder kunstenaars die nu uw prachtige olieverfschilderijen schilderen. Wij hebben direct contact met de diverse schilder kunstenaars en laten uw schilderij speciaal voor u in opdracht schilderen door de kunstschilder in de bepaalde discipline en stijl en dit alles met kwaliteits olieverf. Bovendien verkopen wij de schilderijen in onze online schilderijen shop wat weer kosten besparend is met online kunst kopen.

Kunt online kopen

De schilder kunstenaars die exclusief voor onze schildeirjenshop werken hebben ook hun eigen galeries en eigen schilderijen portfolio en ze gebruiken hun vrije tijd om mooie olieverfschilderijen voor ons te schilderen. Tevens kiezen wij een aantal designs gebaseerd op hun eigen creatieve portfolio’s, wat er weer voor zorgt dat we ze een hoop tijd besparen in de creatieve en onderzoekende fase die wij hoofdzakelijk zelf doen en waardoor wij een zeer uitgebreid schilderijen assortiment hebben.Online schilderijen kopen was nog nooit zo makkelijk ook omdat wij een 100% teveredenheidsgarantie geven.

Dit betekent natuurlijk voor u als klant dat wij in staat zijn om de prijzen laag te houden en de kwaliteit van onze kunst hoog te houden in onze schilderijenshop en in onze galerie in Eindhoven. Schilderijen online kopen kunt u in ieder gewenst formaat en mocht u kleuren willen aanpassen is dit natuurlijk geen enkel probleem.

Wij geven gratis Kunstadvies

Bent u op zoek naar schilderkunst maar weet niet goed wat de mogelijkheden zijn of heeft u advies nodig? Kunstadviseur Jiffrin Lontho kan u diverse kunstwerken op locatie laten zien. Het aftasten van uw smaak in combinatie met stijl, kleur en formaat kan voor u een uitkomst zijn. Ons team gaat graag op zoek naar de verwezenlijking van uw wensen in iedere stijl kunst schilderij in onze schilderijenshop of bezoek onze galerie in Eindhoven.

Voor vragen kunt u ons bereiken op: 040-2870097 of info@beroemdeschilders.nl

BEKIJK HIER ALLE SCHILDERIJEN

Levenslange garantie op uw olieverf schilderij!

Ik ben zeer tevreden over het product en de correspondentie omtrent de status van de bestelling.

- Hennie - Bekijk