Kleine schilderijtjes

Kleine schilderijen

Bij ons vindt u een van de grootste collecties kleine schilderijtjes op schilderscanvas van Nederland. Wij vinden dat kleine schilderijen kunst voor iedereen bereikbaar moet zijn en leveren daarom alle maten kleine schilderijtjes op uw verzoek. Bij ons kunt u al in het bezit komen van een klein schilderij vanaf €69,- het kleinste formaat schilderij dat u kunt bestellen is 20cm x 20cm. Prijzen zijn op aanvraag.

Daarnaast zijn alle kleine schilderijen op de website van KunstVoorInHuis met de hand geschilderd en opgespannen op een hoog kwaliteit spieraam en direct op te hangen middels een inventief ophangsysteem wat gratis bijgeleverd wordt!. Kleinste schilderij maat die wij leveren is 20cm x 20cm en alle ander maten kleine olieverf schilderijen zijn op bestelling leverbaar.

Wij geven gratis Kunstadvies

Bent u op zoek naar kleine schilderijtjes of een portret maar weet niet goed wat de mogelijkheden zijn? Kunstadviseur Jiffrin Lontho kan u diverse kunstwerken op locatie laten zien. Het aftasten van uw smaak in combinatie met stijl, kleur en formaat kan voor u een uitkomst zijn. Ons team gaat graag op zoek naar de verwezenlijking van uw wensen in iedere stijl modernefiguratieve kunst schilderijen of figuratief abstract schilderij.

Voor vragen kunt u ons bereiken op: 040-2870097 of info@beroemdeschilders.nl

Levenslange garantie op uw olieverf schilderij!

Nu twee schilderijen via beroemdeschilders aangeschaft.
Beide exemplaren voldoen volledig aan onze volwachtingen.

- Anoniem - Bekijk