Grote Schilderijen

Grote keus grote schilderijen

Bij beroemdeschilders vind u een grote selectie van grote schilderij, groot modern schilderij of abstract, figuratief, pop art, groot landschap schilderij, groot schilderij woonkamer of een groot kunstwerk. Bijna al onze grote olieverf schilderijen of groot schilderij woonkamer zijn verkrijgbaar in de afmetingen tot 4 meter hoog en 4 meter breed en u kunt ook een langwerpig schilderij formaat kiezen. Wanneer u een schilderij xxl in een groot formaat wilt kopen, bespreken we graag de mogelijkheden met u.

Een groot kunstwerk zorgt voor sfeer

Grote schilderijen zullen er voor zorgen dat uw lege muur oppervlakte meteen de ruimte een warme uitstraling geeft. Dit is zowel voor een groot olieverf schilderij woonkamer of een schilderij groot voor in uw slaapkamer. Binnen alle stromingen van ons assortiment kunt u zelf kiezen en het schilderij formaat bepalen. Wilt u een met de hand geschilderd olieverf schilderij van groot formaat opgespannen op een dikke 7cm x 5cm museum kwaliteit spielat kopen? Neem dan eens een kijkje binnen ons groot schilderij assortiment!

Grote abstracte schilderijen

Abstracte kunst is tegenwoordig erg gewild in de Benelux. Vanwege de grote vraag is ons schilderijen assortiment van super grote schilderijen, daarom leveren wij ook moderne en abstracte schilderijen in ieder gewenst formaat tot 4 meter x 4 meter.

Grote Abstracte kunst is kunst die in feite niet iets concreets voorstelt. Ieder individu kan voor zichzelf bepalen of het schilderij iets voorstelt en in welk formaat het op die bepaalde plek zou moeten.. Een idee over de afbeelding op een abstract schilderij kan ook veranderen in de loop van de tijd. De ene dag lijkt de afbeelding op het schilderij op één ding en op een later moment lijkt de afbeelding op iets heel anders. Dat is de essentie van een super groot abstract schilderij. Het is ook bewezen dat een xxl abstract schilderij een kalmerend en therapeutisch effect heeft op ons mensen. Daarom wordt abstracte kunst op grote schaal gebruikt door professionele therapeuten en vind je het terug in hotels en wachtruimten.

Een abstract groot schilderij zal met zekerheid een mooi contrast aan uw interieur geven, waardoor u en uw vrienden een aangenaam gevoel zullen krijgen.

Ieder gewenst formaat schilderijen groot

Beroemde schilders levert ieder gewenst formaat groot schilderij aan de muur en eventuele aanpassingen in compositie en kleur kunt u met ons bespreken. Wij werken met meer dan 70 geselecteerde kunstschilders uit binnen en buitenland. Wij spannen onze extra grote schilderijen op op een museum kwaliteit spieraam dat 4 x verlijmt is en niet kan krom trekken en dat de mogelijkheid geeft dat u het schilderij xxl altijd op een eenvoudige mannier kunt aanspannen. 

Wij geven gratis Kunstadvies

Bent u op zoek naar groot formaat schilderij en wilt u een groot formaat schilderij kopen, maar weet niet goed wat de mogelijkheden zijn? Kunstadviseur Jiffrin Lontho kan u diverse kunstwerken op locatie laten zien. Het aftasten van uw smaak in combinatie met stijl, kleur en formaat kan voor u een uitkomst zijn. Ons team gaat graag op zoek naar de verwezenlijking van uw wensen in iedere stijl en in ieder gewenst formaat to 4 meter x 4 meter.

Voor vragen kunt u ons bereiken op: 040-2870097 of info@beroemdeschilders.nl

BEKIJK HIER ALLE SCHILDERIJEN

Levenslange garantie op uw olieverf schilderij!

Nu twee schilderijen via beroemdeschilders aangeschaft.
Beide exemplaren voldoen volledig aan onze volwachtingen.

- Anoniem - Bekijk