Kunst aan de muur

kunst aan de muur

Ben je op zoek naar kunst aan de muur voor in je woonkamer, slaapkamer voor op kantoor? Beroemdeschilders heeft dan volop keuzes. Je kunt denken aan olieverf schilderijen in diverse kunststromingen, omdat kunst kopen nog nooit zo makkelijk was omdat u nu kunt kopen zonder zorgen of u het wel of niet mooi zal vinden, Wij leveren verschillende stijlen zoals Pop Art of een echt Meesterwerk van onze dochter shop beroemdeschilders.

Je kunt kunst kopen uit de categorie abstracte of figuratieve kunst. Van bloemen tot landschapschilderijen Muur kunst schilderijen zijn er in vele vormen en smaken. Beroemdeschilders biedt een grote collectie moderne kunst aan de muur schilderijen in ieder gewenst formaat en met een 100% tevredenheidsgaratie.

Persoonlijk kunst kopen

Een persoonlijk olieverf kunst aan de muur kopen, dat meer is dan alleen een mooi kunst plaatje? Iets dat je iedere keer weer blij maakt, omdat het je raakt, inspireert en je balans geeft? Waarin je zelf de compositie, formaat en kleuren kunt aanpassen? Onze kunst voor aan de muur olieverfschilderijen zijn een prachtige blikvanger in uw interieur. U kiest zelf welke vormen, kleuren en fantasieën van ons assortiment canvas art het beste in uw huis of kantoor passen. Kleurrijke of zwart wit alles is mogelijk bij beroemdeschilders o.a. schilderijen met reliëf, waarin echte olieverf verwerkt is. In de kleuren blauw, rood en andere vrolijke tinten.

Allemaal met een uniek verhaal en met gevoel en passie geschilderd door onze kunstschilders. Zo’n schilderij maakt van je muur een kleurrijke bron van inspiratie die blijft boeien. Desgewenst kunnen de kleuren zelfs bij uw bestelling aangepast worden. Neem contact met ons voor de uitgebreide mogelijkheden te bespreken.

Uw favoriete kunst in opdracht laten maken

Of wil je graag een maatwerkschilderij dat speciaal voor jou geschilderd is met olieverf, in het formaat dat jij zelf bepaald, wat jouw eigen unieke verhaal verteld en recht uit het hart komt?

Kleurrijke abstracte schilderijen die dik geschilderd zijn, waarin allerlei materialen verwerkt zijn. In de kleuren blauw, rood en andere vrolijke tinten. Allemaal door een erkende kunstschilder geschilderd met gevoel en passie.  Zo’n kunstschilderij maakt van je muur een kleurrijke bron van inspiratie die blijft boeien.

Schilderijen met een (groot) hart erop of harten erin verwerkt is bij ons ruimschoots vertegenwoordigd. Met een hart als afbeeding haal je de liefde naar binnen in je huis. Liefde voor elkaar én voor jezelf. Het herinnert je eraan om te leven met eigen liefde. Kortom, een liefdevol lichtpuntje aan je muur.

Je zou het misschien niet denken, maar er kan veel misgaan bij het ophangen van een schilderij. Natuurlijk is het boren van een gat in je muur zo gepiept. Maar hoe hoog kun je een kunstwerk het beste hangen en welk materiaal moet je gebruiken daar adviseren wij u graag over.

Wij geven gratis Kunstadvies

Bent u op zoek naar schilderkunst maar weet niet goed wat de mogelijkheden zijn? Kunstadviseur Jiffrin Lontho kan u diverse kunstwerken op locatie laten zien. Het aftasten van uw smaak in combinatie met stijl, kleur en formaat kan voor u een uitkomst zijn. Ons team gaat graag op zoek naar de verwezenlijking van uw wensen in iedere stijl moderne kunst schilderijen of abstract schilderij. 

Voor vragen kunt u ons bereiken op: 040-2870097 of info@beroemdeschilders.nl

BEKIJK HIER ALLE SCHILDERIJEN

Levenslange garantie op uw olieverf schilderij!

Ik ben zeer tevreden over het product en de correspondentie omtrent de status van de bestelling.

- Hennie - Bekijk