Canvas Schilderij

Prachtig Canvas schilderij

Canvas Schilderij kopen is reeds heel lang nummer één voor wanddecoraties voor je woning of kantoor. Wanneer je op zoek gaat naar een canvas schilderij met bloemen of canvas schilderijen abstract is het belangrijk dat je precies weet waar je het olieverfschilderij gaat ophangen. Hierbij moet je rekening houden met de ideale grootte en met de kleur van de muur. Je interieurstijl in je achterhoofd houden is een goed idee. Kies voor een canvas schilderij kopen eentje die perfect bij jouw interieurstijl past, of ga juist voor iets totaal anders in stijl en formaat. Een schilderij boven je dressoir, schouw, bank of in de slaapkamer boven het bed, op kantoor, het kan allemaal!

Beroemde schilders beschikt over een groot aanbod schilderijen in diverse stijlen en gemaakt voor verschillende ruimtes door een pool van geselecteerde kunstschilders. Zo zijn er ook canvas schilderijen abstract te vinden in onze online schilderijen shop. Daarnaast zie je tegenwoordig ook veel pop art schilderijen voor in de gang of keuken. Verscheidene stijlen zoals figuratieve schilderijen, dieren schildeirjen, landschap schilderijen, muurdecoratie canvas en natuurlijk schilderijen met bloemen.

Schilderijen vrolijken je witte muren en je huis op en geven sfeer in je woning of kantoor! Een mooi canvas schilderij geeft warmte en sfeer aan de ruimte. Bekijk de schilderijen online op www.beroemdeschilders.nl en kies het canvas doek die perfect bij jouw wooninrichting past!

Voordelen van canvas

De meeste kunstenaars hebben een voorkeur voor canvas ondergrond omdat het schilderen erg prettig is voor het iets grovere werk. Het canvas doek is namelijk flexible en veert mee met de kwast, penseel of schildersmes en voelt daardoor niet zo stug aan. Een ander voordeel is het feit dat canvas kunst licht is. Dat is handig bij het schilderen, maar ook bij het vervoer van het schilderij en bij het ophangen van het schilderij. Bij het schilderen op canvasdoek blijft de weefselstructuur door de verflagen zichtbaar, als er niet te dikke lagen verf zijn gebruikt. Hierdoor worden de contouren van het olieverfschilderij zachter. 

Canvas is de algemene naam voor alle soorten textiel waarop geschilderd kan worden. Modern canvas wordt meestal gemaakt van polyester en/of katoendraden. Het natuurlijke materiaal katoen wordt meestal gebleekt, hoe meer polyester er doorgeweven wordt hoe egaler het canvas wordt. Er bestaan canvassoorten die een bruine achterkant hebben. Het moet het canvas een meer authentiek karakter geven, de bruine kleur komt door de ongebleekte katoen.

Soms wordt zelfs bruine verf toegepast om dit effect te bereiken. Canvas wordt meestal van een coating voorzien. Met als doel om de canvas ondoordringbaar te maken voor verf, zodat de achterkant niet meegekleurd wordt. Maar ook om een goede hechting van de verf te bewerkstelligen.

Onderhoud canvas schilderijen

Bij de meeste canvas kunst, waarbij olieverf gebruikt is, kan je stof en lichte vervuiling met een vochtig doekje of kwastje verwijderen. Bij zwaardere vervuiling, bij duurdere schilderijen, met rookaanslag, vlekken of waterschade is het aan te raden om een specialist in te schakelen of het schilderij naar ons te verturen zodat wij het voor u schoonmaken. Het is niet aan te raden om schilderijen in vochtige ruimtes te hangen of op vochtige muren.

De houten spieramen zijn drie dubbel verlijmt en kunnen niet krom trekken maar een vochtige ruimte is niet aan te raden om een schilderij op te hangen. Indien u dit wel wilt bieden wij de mogelijkheid om epoxie ter bescherming te gebruiken. Ook kun je een schilderij beter niet in de volle zon hangen. Een schilderij dat scheef op de grond staat in een onregelmatig verwarmde ruimte kan eveneens kromtrekken.


Na verloop van tijd kan opgespannen canvas slap gaan hangen. Dan kan ook gebeuren als het schilderij nieuw is en het frame werkt nog iets na. Door het canvas aan de achterkant van het schilderij met een bloemenspuit flink te bevochtigen trekt het canvas zich meestal weer strak. En anders probeer je het aan te spannen met eerder genoemde manier met de wigjes / spietjes. Spietjes rustig kruislinks aanslaan en u merkt dat het canvas doek weer strak gaat staan.


Canvas schilderijen kopen 

Canvas schilderijen in onze webwinkel zijn allemaal geschilderd door zeer getalenteerde kunstenaars met olieverf op canvas doek en wij spannen uw schilderij op op een museum kwaliteit spieraam van 5cm x 7cm. Wij verkopen alleen originele canvas schilderijen van de kunstenaar zelf die voor u in opdracht het schilderij schilderd. Zoek je schilderijen in een bepaalde stijl, kleur of formaat, gebruik dan de filters aan de linker kant van elke pagina. Je schilderij wordt gratis bij je thuisbezorgt, uiteraard heb je 14 dagen bedenktijd na ontvangst van je schilderij. Of je komt het eerst bij ons bezichtigen in onze schilderijen galerie in Eindhoven, je kunt terplekke met PIN afrekenen en het schilderij direct meenemen.

Geef eens een mooie kunst cadeau of laat uw vrienden een modern kunst cadeau kopen 

Geef eens iets anders, geef een mooi abstract schilderij cadeau aan uw dierbare, een verjaardag of huwelijksjubileum. Een abstract kunstwerk van Beroemde Schilders is een uniek relatiegeschenk dat blijvend een waardevolle indruk achterlaat. Valt het cadeau niet helemaal in de smaak? Met de 100% niet mooi, geld terug garantie loopt u bij ons nooit risico en kan het olieverfschilderij desgewenst altijd geruild worden. Waar vindt u tegenwoordig nog zulke goede service? Juist, bij Beroemde Schilders kunt u met al uw vragen en wensen terecht.

Kunstwerk in opdracht laten maken

Spreekt de schilderkunst van een bepaald canvas kunst schilderij u erg aan maar is er momenteel geen passend kunstwerk beschikbaar? Onze Kunstenaars werken vrijblijvend in opdracht van kunst voor in huis. Er wordt door ons goed naar uw wensen geluisterd, zodat wij de kunstenaar goed kunnen informeren en de bekende kunstenaars in zijn eigen stijl een nieuw en uniek schilderij kan vervaardigen. Bezoek onze kunst galerie om een goed beeld te krijgen van onze canvas werken en bespreek uw wensen met een van onze specialisten. E-mailen is ook altijd mogelijk.

Wij geven gratis Kunstadvies

Bent u op zoek naar schilderkunst maar weet niet goed wat de mogelijkheden zijn? Kunstadviseur Jiffrin Lontho kan u diverse kunstwerken op locatie laten zien. Het aftasten van uw smaak in combinatie met stijl, kleur en formaat kan voor u een uitkomst zijn. Ons team gaat graag op zoek naar de verwezenlijking van uw wensen in iedere stijl moderne kunst schilderijen of abstract schilderij.

Voor vragen kunt u ons bereiken op: 040-2870097 of info@beroemdeschilders.nl

BEKIJK HIER ALLE SCHILDERIJEN

Levenslange garantie op uw olieverf schilderij!

Ben heel tevreden over uw bedrijf en ook over de klantvriendelijkheid

- Andries & Nicole - Bekijk