Reproductie Olieverfschilderijen Pieter Cornelis Dommersen

Levenslange garantie op uw olieverf schilderij!

Reproductie Olieverfschilderijen Pieter Cornelis Dommersen

Reproductie Schilderijen van Pieter Cornelis Dommersen

Kunstschilder Pieter Cornelis Dommersen, geboren als Dommershuisen, (Utrecht, 6 december 1833 ) was van oorsprong een Nederlandse kunstschilder en aquarellist. Dommersen signeerde zijn werk onder meer met P.C. Dommersen, P.C. Dommershuisen en P.C. Dommershuizen.

Dommersen specialiseerde zich in schilderijen van zee- en riviergezichten omdat gedurende de 19e eeuw een herleving van de zeeschilderkunst ontstond. Daarom reisde hij veel in het buitenland en schilderde ook in de Verenigde Staten, België, Engeland en Frankrijk zoals zijn landgenoot Abraham Hulk sr. dat ook deed en die zich uiteindelijk ook in Engeland vestigde. Daarnaast schilderde hij ook genrestukken, landschappen en historische taferelen. Zijn werk werd onder meer tentoongesteld in Nederland in Amsterdam, Den Haag en Rotterdam. In Engeland werd zijn werk tentoongesteld in de Royal Academy, de Royal Society of British Artist, de Suffolk Street Galleries en het British Institution. Werk van Dommersen bevindt zich in musea te Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht, maar ook in meerdere Britse musea waar hij ook tentoonstelde en in particulier bezit.

Kopie reproductie schilderijen

Wij verkopen met de hand geschilderde olieverf reproductie schilderijen, een met de handgeschilderd kopie schilderij opgespannen op een museum kwaliteit spieraam voor het echte Pieter Cornelis Dommersen Schilderijen. Bij beroemde schilders koopt u een niet van echt te onderscheiden reproductie schilderij in museum kwaliteit.

Wij geven gratis Kunstadvies

Bent u op zoek naar bekende of beroemde schilder kunstenaar, maar weet niet goed wat de mogelijkheden zijn? Kunstadviseur Jiffrin kan u adviseren aangaande stijl formaat en lijsten. Ons team gaat graag op zoek naar de verwezenlijking van uw wensen in iedere stijl van beroemde schilders en bekende kunstenaars.

Voor vragen kunt u ons bereiken op: 040-2870097 of info@beroemdeschilders.nl

BEKIJK HIER ALLE SCHILDERIJEN

 

 

Veel keus,niet duur,snelle levering,super tevreden,ik raad t iedereen aan!!!

- Maryanne - Bekijk