Levenslange garantie op uw olieverf schilderij!

Peter Paul Rubens Kopie Schilderijen

Rubens Schilderijen

Peter Paul Rubens was een in Vlaanderen geboren kunstenaar, die niet alleen in de kunstwereld naam maakte, maar ook door diplomatieke heerschappij. Veel van zijn werk concentreerde zich op religieuze figuren, evenals op diplomatieke figuren uit die tijd, en hij stond bekend om de barokke stijl en de gedurfde Europese schilderstijl, waarvan de meeste werken zijn vorm kregen. Hoewel hij een kort leven leidde, had hij vele successen vergaard tegen de tijd van zijn dood. Behalve dat hij een van de meest getalenteerde kunstenaars in Europa was, wier werk in die tijd andere kunstenaars werkeloos maakte, was hij ook ridder, werd hij aangenomen voor verschillende opdrachten voor diplomatieke en kerkelijke stukken, en zelfs na zijn dood ging zijn roem verder om te groeien in de kunstwereld. Rubens was ook bekend om de barokbeweging, die beweging, gedurfde kleurkeuzes en sensualiteit benadrukte in de schilderijen.

Olieverf Schilderijen Rubens

Van 1600 tot 1608 maakte Rubens van Italië zijn thuis, waar hij ten dienste stond van Hertog van Mantua. Terwijl hij in Italië is, veel van zijn werken, en veel van zijn studies. Tijdens zijn schilder carrière werd Rubens beïnvloed door de grote werken van El Greco, Caravaggio, Titiaan en Leonardo da Vinci, Raphael en Michelangelo. Hij keerde terug naar Antwerpen in 1608, waar hij hofschilder werd, voor Spaanse gouverneurs van Vlaanderen; vervolgens werd hij ook de hofschilder van Charles I en Marie de Medici van Frankrijk. Rubens werd zelfs door Charles I geridderd vanwege zijn uitzonderlijke talent en diplomatiek bewustzijn van de tijd.

Tijdens de volgende dertig jaar van zijn carrière werden veel bekende olieverfschilderijen en invloedrijke stukken van de tijd afgeleverd. Enkele van de meest opvallende en meest bekende zijn: Raising of the Cross (1610) en The Rape of the Daughters of Leucippus (1617). Naast zijn vrijage voor religieuze werken en altaarstukken, was Rubens ook erg in trek voor zijn hofmakerijwerk en creaties van enkele van de meest bekende diplomatieke figuren van die tijd. De reden hiervoor was de allegorische connectie, en de mythologische banden die hij maakte, tussen deze diplomatieke figuren, en goden en godinnen. Dit werd gedaan om de verheven posities die deze leiders innamen en hun macht over de landen die zij regeerden naast elkaar te plaatsen.

Rubens Schilder

Enkele van de bekendste kunst van Rubens waren religieuze en jachtstukken, landschapsschilderijen waren ook enkele van zijn meest populaire kunst werken. Maar Rubens was ook bekend (mogelijk het meest bekend) voor de naakte afbeeldingen die hij van vrouwen schilderde, en de wulpse figuren die hij zou weergeven in de afbeeldingen die hij van deze vrouwen maakte. Hij hield van portretteren van vrouwen, die 'hun botten hadden', evenals vrouwen van middelbare leeftijd, die op dat moment een normaal onderdeel van de samenleving waren.

Vanwege het feit dat hij zo bekend was om zijn altaarstukken en diplomatieke figuren, had Rubens meer verzoeken om kunst te voltooien, dan dat hij de tijd had om te werken met degenen die hem wilden laten werken voor zijn werk. Enkele van de extra belangrijke figuren die hij creëerde, die in opdracht kunstwerken waren, zijn onder andere: De nijlpaarden en krokodillenjachten in 1616, vrede en oorlog in 1629, de gevolgen van oorlog in 1638 en het oordeel van Parijs in 1639. Elk van deze stukken putte uit zijn liefde voor barokstijl en de Europese gedurfde kleurenpaletten, die hij gedurende het grootste deel van zijn carrière zag, en de stukken die hij tijdens zijn uitgebreide carrière creëerde.

Rubens Vrouwen Schilderijen

Rubens was niet alleen een van de beroemdste en bekendste kunstenaars van zijn tijd, hij stond ook bekend om zijn prestaties buiten de schilderijen dat hij tijdens zijn carrière maakte. Met name het feit dat hij een van de beroemdste studio's in Antwerpen van die tijd heeft gemaakt; deze studio produceerde niet alleen enkele van de mooiste olieverfschilderijen tijdens zijn leven, maar hij introduceerde ook veel nieuwe, en getalenteerde kunstenaars ter wereld, die voor Rubens in zijn studio werkten.

Nadat hij was geridderd door Charles I, was Rubens ook een zeer vertrouwde adviseur in Spanje, Nederland, tijdens een tweestrijd tussen de twee landen. In feite kreeg hij de opdracht om te onderhandelen in Frankrijk en in Engeland, namens de Spaanse Nederlanden. Hij werd extreem dichtbij met Isabella, en in 1624 kreeg hij een patentadel, door Isabella's neef, Phillip IV. Zijn vermogen om met alle partijen in contact te komen, en de lopende zaken te bespreken, maakte hem tot een vertrouwd moment uit die tijd, door diplomaten en door landen die bepaalde kwesties niet konden oplossen via hun diplomatieke leiders van die tijd.

Hij was niet alleen een van de bekendste kunstenaars van zijn tijd en produceerde werk via het grootste deel van Europa, hij was ook een goed opgeleide kunstverzamelaar, die genoot van de werken van andere topkunstenaars uit die tijd. Vanwege het feit dat hij banden had met zoveel politieke figuren van die tijd, had hij heel weinig moeite om zijn kunstwerken te verkopen; in feite waren de meeste van de werken die hij verkocht, hoog geprijsd voor die tijd, wat uiteindelijk leidde tot zijn fortuin en reputatie als kunstenaar van die tijd.

Rubens was een klassiek geschoolde humanist en geleerde. De stijl van Rubens combineerde een kennis van de Renaissance

Kopie reproductie schilderijen

Wij verkopen met de hand geschilderde olieverf kopie reproductie schilderijen, opgespannen op een museum kwaliteit spieraam voor het echte van Van Gogh Schilderijen. Bij beroemde schilders koopt u een niet van echt te onderscheiden reproductie schilderij in museum kwaliteit.

Wij geven gratis Kunstadvies

Bent u op zoek naar figuratieve bekende kunstenaar, maar weet niet goed wat de mogelijkheden zijn? Kunstadviseur Jiffrin kan u adviseren aangaande stijl formaat en lijsten. Ons team gaat graag op zoek naar de verwezenlijking van uw wensen in iedere stijl van beroemde schilders en bekende kunstenaars.

Voor vragen kunt u ons bereiken op: 040-2870097 of info@beroemdeschilders.nl

BEKIJK HIER ALLE SCHILDERIJEN

Ben heel tevreden over uw bedrijf en ook over de klantvriendelijkheid

- Andries & Nicole - Bekijk