Schilderijen

Groot aanbod kunst

Schilderijen bij beroemdeschilders, hier vindt u een uitgebreid aanbod van reproductie schilderijen met de hand geschilderd op canvas katoen of schilders linnen. Uiteenlopende beroemde kunst stijlen van Vincent van Gogh tot rembrandt en veel meer. 

Informatie over onze prachtige kunst

Een prachtig olieverfschilderij aan de muur maakt een ruimte pas echt af. De keuze aan schilderkunst op onze site is natuurlijk enorm. Ben je op zoek naar een olieverf schilderij op schilders canvas of heb je liever iets ludieks? Op gebied van schilder kunst lopen de prijzen ontzettend uiteen en hebben wij voor iedere portmonee een oplossing Je kunt op zoek gaan dat ene bijzondere kunst object als eyecatcher van die ene lege muur, maar ook met iets minder budget is er zeker iets moois te vinden op onze website. 

Wat zijn Schilderijen?

Zoals hierboven beschreven zijn olieverfschilderijen de meest klassieke vorm van schilderijen. De grote meerderheid van alle beroemde werken die door de eeuwen heen geschilderd zijn, is geschilderd met olieverf – waaronder een schilderij wat misschien wel het meest beroemde werk ter wereld is: “Mona Lisa” (Leonardo da Vinci, geschilderd in 1503-1506)

Olieverf bestaat al meer dan 500 jaar. De verf werd populair gemaakt en geperfectioneerd door Italiaanse en Venetiaanse kunstenaars tijdens de renaissance. Olieverf die voor de schilderkunst gebruikt wordt is voornamelijk gemaakt van plantaardige olie, lijnolie en pigment. Olieverfschilderkunst is sinds zijn oorsprong meer dan 500 jaar geleden altijd zeer gerespecteerd, omdat het meer realisme uitstraalt dan welke andere kunstvorm dan ook. Olieverf geeft intense en krachtige kleuren en levendige motieven.

Bij kunst voor in huis worden al onze schilderijen geschilderd met olieverf. Olieverfschilderijen zijn namelijk ook naar onze mening het mooist.

Juist Kiezen

Een kunstwerk kiezen kan flink lastig zijn omdat wij natuurlijk heel veel keus en mogelijkheden hebben. Volg bij het kiezen van een schilderij kopen altijd je hart en je gevoel, het gaat er namelijk om dat jij het mooi vindt. Daarnaast moet het kunstwerk perfect bij het interieur passen en daarom hebben wij de mogelijkheid om ieder gewenst formaat te laten schilderen door onze geselecteerde kunstschilders.

Bij ons vindt u allerlei verschillende schilderijen met verschillende schildersstijlen, maar ook verschillende kunststromingen binnen ons uitgebreide assortiment. Tevens bieden wij u ook de mogelijkheid schilderijen klant specifiek (custom made) of maatwerk schilderijen te bestellen met een 100% tevredenheidsgarantie.

Als je een echt olieverfschilderij koopt, kies je natuurlijk één die je prachtig vindt, maar bedenk ook waar je het gaat ophangen. Houd rekening met de grootte en de kleur van je muur. Natuurlijk leveren wij ieder gewenst formaat maar kijk eerst welk formaat het beste past. Je kunt bij ons schilderijen inclusief baklijst kopen die wij voor je inlijsten en je dan direct aan de muur kunt hangen.

Wij geven gratis Kunstadvies

Bent u op zoek naar figuratieve schilderkunst of een portret maar weet niet goed wat de mogelijkheden zijn? Kunstadviseur Jiffrin Lontho kan u diverse kunstbloemen werken op locatie laten zien. Het aftasten van uw smaak in combinatie met stijl, kleur en formaat kan voor u een uitkomst zijn. Ons team gaat graag op zoek naar de verwezenlijking van uw wensen in iedere stijl modernefiguratieve kunst schilderijen of figuratief abstract schilderij.

Voor vragen kunt u ons bereiken op: 040-2870097 of info@beroemdeschilders.nl

Levenslange garantie op uw olieverf schilderij!

Nu twee schilderijen via beroemdeschilders aangeschaft.
Beide exemplaren voldoen volledig aan onze volwachtingen.

- Anoniem - Bekijk