Levenslange garantie op uw olieverf schilderij!

Olieverfschilderij Paul Gauguin

Paul Gauguin kopie schilderijen

Paul Gauguin wordt in 1848 in Parijs geboren en sterft in 1903 op Atuona Hiva-Oa, een van de Markiezeneilanden in de Stille Oceaan. Hij groeit op in Lima (Peru) en woont vervolgens in Parijs. Hij trouwt in 1873 met de Deense Mette Grad, met wie hij vijf kinderen krijgt. Een jaar later gaat hij studeren aan de Académie Colarossi in Parijs, opgericht door de Italiaanse beeldhouwer Filippo Colarossi. Een andere beroemd geworden student van deze privéschool is beeldhouwer Camille Claudel, inspiratiebron en model van Rodin.

Reproductie schilderij kopen

In 1876 worden voor het eerst werken van Gauguin geaccepteerd op de Salon. Op de Académie Colarossi leert Gauguin Camille Pissarro kennen. Deze kunstschilder leert hem in de stijl van het impressionisme schilderen. Ze werken regelmatig samen in de buitenlucht, 'en plein-air', dat een kenmerk is van het impressionisme. Tot het jaar 1886 neemt Gauguin deel aan de vierde tot en met de achtste groepstentoonstelling van de impressionisten in Parijs. In 1881 werkt hij niet alleen samen met Pissarro, maar ook met Cézanne. Het jaar daarop verhuist hij naar de stad Kopenhagen in Denemarken, waar hij echter in de financiële problemen raakt. Hij scheurt zichzelf in 1885 los van zijn gezin en gaat terug naar Parijs, waar hij een jaar later Theo en Vincent van Gogh leert kennen.

Met de hand geschilderd kopie schilderij

In 1889 exposeert Gauguin in Brussel met kunstenaarsgroep Les Vingt en in Café Volpini tijdens de wereldtentoonstelling van Parijs. Maar de onrustige Gauguin is dan nog steeds niet klaar met reizen. Hij lijkt nog altijd niet zijn plek te hebben gevonden. In 1891 emigreert hij naar Tahiti om daar zijn droom - 'een tropenatelier'- te verwerkelijken. Op Tahiti ontwikkelt hij de decoratieve stijl, waar hij zo bekend om geworden is. Zijn stijl wordt dan gekenmerkt door grote egale kleurvelden, warme verzadigde kleuren en duidelijke begrenzingen van figuren en vormen. Zie al voorbeeld bovenstaand schilderij Tahitiaanse vrouwen op het strand uit 1891. Tussen 1893 en 1895 woont hij afwisselend in Parijs, Kopenhagen en Bretagne, nadat hij op Tahiti syfilis heeft opgelopen.

Kopie reproductie schilderijen

Wij verkopen met de hand geschilderde olieverf kopie reproductie schilderijen, opgespannen op een museum kwaliteit spieraam voor het echte Paul Gauguin Schilderijen. Bij beroemde schilders koopt u een niet van echt te onderscheiden reproductie schilderij in museum kwaliteit.

Wij geven gratis Kunstadvies

Bent u op zoek naar een beroemde schilderkunstenaar, maar weet niet goed wat de mogelijkheden zijn? Kunstadviseur Jiffrin kan u adviseren aangaande stijl formaat en lijsten. Ons team gaat graag op zoek naar de verwezenlijking van uw wensen in iedere stijl van beroemde schilders en bekende kunstenaars.

Voor vragen kunt u ons bereiken op: 040-2870097 of info@beroemdeschilders.nl

BEKIJK HIER ALLE SCHILDERIJEN

 

 

 

Ben heel tevreden over uw bedrijf en ook over de klantvriendelijkheid

- Andries & Nicole - Bekijk