Schilderij Factories at Asniere foto 1

Schilderij Reproductie Factories at Asniere

Omschrijving

Naarmate de industrie in Parijs toenam, werden in de omliggende gebieden fabrieken gebouwd en Asnieres, gelegen ten westen van Parijs aan de rivier de Seine, ontwikkelde zich geleidelijk tot een industriële buitenwijk van de stad. Hoewel hier de door Van Gogh geschilderde fabrieken stonden, was het gebied ook een modieuze plaats voor de inwoners van Parijs om naartoe te gaan voor dagtochten. Gelegen langs de Seine was het een populaire plek om te wandelen en te baden en Seurat had dit in 1883-84 beroemd gemaakt met zijn "Bothers at Asnieres". Dit schilderij werd (onvermijdelijk) geweigerd door de Salon in 1884, maar werd wel getoond op de eerste tentoonstelling van de Onafhankelijken in hetzelfde jaar en kwam onder de aandacht van de jonge Signoc, met wie Van Gogh bevriend was geraakt. De twee kunstenaars maakten samen reizen naar Asnieres en schilderden zij aan zij. De invloed van Signac is duidelijk voelbaar in Van Gogh's schilderijen uit die tijd. Van Gogh maakte ook regelmatig schildertochten naar Asnieres met zijn vriend Bernard, die een hevige afkeer van Signac had gekregen en zich verzette tegen diens wetenschappelijke benadering van kleurentheorieën.

Wij bieden een 14 dagen niet goed geld terug Garantie

Uniek handgeschilderd reproductie olieverfschilderij van Jean geschilderd op schilders Canvas niet van echt te onderscheiden Gratis verzending! 
Onze reproducties zijn gemaakt met olieverf op doek

Details
  • Met de hand geschilderd schilderij
  • Olieverf op linnen of canvas
  • Opgespannen op houten spieraam (5cm)
  • Zijkanten doorgeschilderd
  • Direct op te hangen
  • Ophangsysteem gratis meegeleverd
  • Gesigneerd
  • 100% niet mooi geld terug
Maat & prijs
Schilderij Factories at Asniere foto 1
Bezorginformatie schilderijen
Gespecialiseerde schilderijen bezorgers DHL, UPS en een speciale bezorgdienst voor grote formaten verzorgen alle leveringen voor Beroemde schilders in Nederland en België. Zij bezorgen uw bestelling overdag op het door u aangegeven adres (dit kan ook een kantooradres of een familieadres zijn, indien u door de weeks niet thuis bent). Wij zullen per email of telefonisch contact met u opnemen om de bezorgdatum aan u door te geven.

Bezorging is bij Beroemde schilders gratis!
Risicoloos een schilderij kopen
Het is natuurlijk mogelijk dat uw bestelde schilderij niet zo mooi in uw interieur staat.
Voldoet het schilderij niet aan uw verwachtingen dan kunt u het binnen 14 kalenderdagen aan ons retouneren.
Levenslange garantie op onze schilderijen