Kopieschilderij Korenveld met kraaien foto 1

Olieverfschilderij Korenveld met kraaien

Omschrijving

Het dreigende landschap

Dit is een van de bekendste schilderijen van Vincent, het schilderij is in de laatste weken van zijn leven gemaakt in 1890. Het is een van de laatste werken van de vroeg overleden kunstenaar en valt op door de dreigende sfeer. Het schilderij bevindt zich momenteel in het Van Gogh Museum te Amsterdam.

De mysterie of dit schilderij ook daadwerkelijk zijn laatste geweest is, is voor een lange tijd een discussie geweest. Lang werd gespeculeerd dat het ook echt zijn laatste schilderij was, omdat het schilderij zorgde voor een dreigende sfeer. Op basis van een onderzoek, is vastgesteld door middel van brieven tussen Vincent en zijn broer Theo, is inmiddels vastgesteld dat korenveld op maaien op 10 juli 1980 geschilderd is, 3 weken voor zijn dood. Er wordt gezegd dat na dit schilderij, er nog 3 volgde, wel wordt er  beweerd dat dit het veld is waar de kunstschilder zich 17 dagen nadat hij het werk schilderde in de borst heeft geschoten.

 

Details
  • Met de hand geschilderd schilderij
  • Olieverf op linnen of canvas
  • Opgespannen op houten spieraam (5cm)
  • Zijkanten doorgeschilderd
  • Direct op te hangen
  • Ophangsysteem gratis meegeleverd
  • Gesigneerd
  • 100% niet mooi geld terug
Maat & prijs
Kopieschilderij Korenveld met kraaien foto 1
Bezorginformatie schilderijen
Gespecialiseerde schilderijen bezorgers DHL, UPS en een speciale bezorgdienst voor grote formaten verzorgen alle leveringen voor Beroemde schilders in Nederland en België. Zij bezorgen uw bestelling overdag op het door u aangegeven adres (dit kan ook een kantooradres of een familieadres zijn, indien u door de weeks niet thuis bent). Wij zullen per email of telefonisch contact met u opnemen om de bezorgdatum aan u door te geven.

Bezorging is bij Beroemde schilders gratis!
Risicoloos een schilderij kopen
Het is natuurlijk mogelijk dat uw bestelde schilderij niet zo mooi in uw interieur staat.
Voldoet het schilderij niet aan uw verwachtingen dan kunt u het binnen 14 kalenderdagen aan ons retouneren.
Levenslange garantie op onze schilderijen

Gerelateerde producten