Schilderij Reproductie Watermolen Bij Zaandam foto 1

Schilderij Kopie Watermolen Bij Zaandam

Omschrijving

Begin juni 1871 vertrekt Monet vanuit Londen naar Nederland en reist via Rotterdam naar Zaandam, waar hij zijn intrek neemt in hotel 'De Beurs'.

Ook voor zijn komst naar Nederland valt geen andere reden op te geven dan de nog niet stabiele politieke situatie in Frankrijk, zonder dat duidelijk wordt waarom hij precies voor Nederland kiest. Op 2 juni schrijft hij aan zijn vriend Camille Pisarro: "Eindelijk zijn we aan het einde van onze reis gekomen. We hebben bijna heel Holland doorkruist en werkelijk, wat ik ervan gezien heb is veel mooier dan men zegt. Zaandam is wel heel bijzonder en er is genoeg te schilderen voor een heel leven. Ik geloof dat we een goed onderkomen hebben gevonden.

De Hollanders maken een prettige en gastvrije indruk"Mogelijk dat zijn belangstelling voor Nederland was gewekt door Jhoan Bartold met wie hij in Frankrijk bevriend was geraakt. Ook zijn aandacht voor de verfijnde tonaliteit van de Hollandse luchten en de weerspiegelingen ervan in het aanwezige water, kan daarbij hebben meegespeeld. Deze Reproductie Watermolen Bij Zaandam weerspiegelt deze ervaring van Claude Monet.

Wij bieden een 14 dagen niet goed geld terug Garantie

Details
  • Met de hand geschilderd schilderij
  • Olieverf op linnen of canvas
  • Opgespannen op houten spieraam (5cm)
  • Zijkanten doorgeschilderd
  • Direct op te hangen
  • Ophangsysteem gratis meegeleverd
  • Gesigneerd
  • 100% niet mooi geld terug
Maat & prijs
Schilderij Reproductie Watermolen Bij Zaandam foto 1
Bezorginformatie schilderijen
Gespecialiseerde schilderijen bezorgers DHL, UPS en een speciale bezorgdienst voor grote formaten verzorgen alle leveringen voor Beroemde schilders in Nederland en België. Zij bezorgen uw bestelling overdag op het door u aangegeven adres (dit kan ook een kantooradres of een familieadres zijn, indien u door de weeks niet thuis bent). Wij zullen per email of telefonisch contact met u opnemen om de bezorgdatum aan u door te geven.

Bezorging is bij Beroemde schilders gratis!
Risicoloos een schilderij kopen
Het is natuurlijk mogelijk dat uw bestelde schilderij niet zo mooi in uw interieur staat.
Voldoet het schilderij niet aan uw verwachtingen dan kunt u het binnen 14 kalenderdagen aan ons retouneren.
Levenslange garantie op onze schilderijen