WIE ZIJN WIJ


Beroemdeschilders is de grootste online schilderijen galerie voor bekende schilderijen en bekende kunstenaars. Klanten uit binnen en buitenland bestellen bekendeschilderijen van beroemde schilderkunstenaars

 

Beroemde schilders is een gevestigde naam sinds 2008 en biedt handgemaakte olieverf reproductie schilderijen aan, die door streng geselecteerde schilder kunstenaars zijn geschilderd, zodat iedereen zich mooie schilderijen van de gouden eeuw of iedere andere periode kan aanschaffen. U vindt originele met de hand geschilderde reproducties op canvas of linnen bij ons te koop, deze zijn met zorg geschilderd door kunstenaars die gespecialiseerd zijn in een specifieke stijl van een beroemde schilder. Deze mix van kunstenaars geeft ons schilderijen assortiment de hoogst mogelijke kwaliteit en daarom geven wij een 2 weken niet mooi geld terug garantie ook voor specials.

 

Duizenden musea wereldwijd trekken jaarlijks miljoenen bezoekers met oude meester schilderijen, Is het de prachtige compositie? De briljante kleurstelling? De fijne techniek? Of misschien gewoon de magie van het kunstwerk? Wat het ook is u heeft vast en zeker ook zo'n favoriet schilderij.


Vanaf nu hoeft u niet meer te reizen en uren lang in de rij te staan om een museum te bezoeken. U kunt nu elke dag genieten van uw favoriete kunstwerk Gewoon thuis bij u aan de muur en dat ook nog eens voor een fractie van de prijs. 

 

Wij vinden het zeer belangrijk om samen te werken met de meest getalenteerde kunstschilders, zodat u gegarandeerd schilderijen van de meest hoogstaande kwaliteit krijgt, die uw verwachtingen zeker zullen overtreffen. Naast kwalitatieve schilderijen, bieden wij ook baklijsten en kunst op maat.  Wij zijn via mail en telefonisch bereikbaar en zullen uw vragen altijd met spoed behandelen.