OVER DE KUNST SCHILDERIJEN


De kunstschilders waarmee Beroemde Schilders samenwerkt hebben een uitstekend oog voor kwaliteit, wij vervaardigen de schilderijen enkel op hoogwaardig kunstschilders linnen, kwaliteits olieverf en opgesannen op een museum kwaliteit spieraam. Onze kunstschilders beschouwen het kunnen schilderen van deze kunstwerken van beroemde en bekende meesters als een grote eer. 

Het schilderij wordt zeer kleurnauwkeurig nageschilderd en u ziet de penseelstreken staan. Omdat een reproductie een nieuw schilderij is ziet u geen vergeling en craquele op het doek.

Tijd
Doordat de droogtijd van olieverf langer nodig heeft leveren wij uw schilderij af tuseen de 2 en 4 weken.

Consistentie
Het voordeel van olieverf is, dat de kleur tijdens het drogen niet veranderd. De kunstenaar heeft hiermee een beter zicht op het eindresultaat en altijd de mogelijkheid om correcties uit te voeren..

 

Een uitgebreide selectie van afwerkingen
Wij bieden de mogelijkheid om een Glass (epoxy) laag over het schilderij te verwerken, dit geeft meer diepte en de kleuren worden intenser. Wij adviseren u graag of dit tot de mogelijkheden behoort voor het door u bestelde schilderij.


De verscheidenheid van olieverf
Olieverf kan op verscheidene manieren worden aangebracht. Doordat de structuur van de verf dikker is dan andere verfsoorten. Kan hier ook veelzijdiger mee gewerkt worden. Men kan dikke grove lagen aanbrengen of juist heel dun en precies te werk gaan. De kunstenaar heeft dus de flexibiliteit om precies te doen wat nodig is voor het schilderij.

Ruime online collectie van reproductie schilderijen.

Bij beroemde schilders kunt u een grote selectie aan unieke en betaalbare reproducties van diverse oude meesters online bekijken en kopen. Zowel liefhebbers van Hollandse meesters, als van andere schilder kunsternaars uit de gouden eeuw kunnen bij ons terecht voor een handgeschilderde reproductie. 

Bent u op zoek naar een olieverf reproductie van uw favoriete kunstschilder, abstracte schilderkunst, een betaalbare oude meester of een kunstwerk wat dagelijks inspireert?
Dan is Beroemde Schilders de oplossing. Mocht uw favoriete schilderij niet in onze collectie staan, mail of bel ons! 

 

Als u ons wilt bezoeken, bieden wij u de mogelijkheid een kijkje te nemen in onze galerie in Eindhoven. We beschikken over een 200m² galerie, met een professionele opspan ruimte, waar u elk schilderij kan laten opspannen op museum kwaliteit spieraam.Bel ons als u ons wil bezoeken: 040 287 0097